Friday, October 19, 2012

GENIUS MEETING AP 2012


Assalamualkum ^^,

O yeah ! Alhamdulillah sekali lagi kita bersama2 menjayakan satu program [yg simple,enjoy and insyaAllah program yg diberkati >.<]  bertempat di DKF,FKP pada 19 oktober 2012. TQ kepada ahli2 AP yg hadir and for those yg tak dapat hadir ,harapnya kita akan bertemu pada next programme ok ..?


Pada kali ini , program ini telah menghimpunkan all of AP students tanpa mengira warna baju,kulit,umur mahupun gender !



ANTARA aktivit yg teah dilaksanakan :-



GAMES :-


- Create group ikut bulan kelahiran and ikut last digit matrix no.[create group sebnyak 2x] ..oh .. sangatlah riuh ._."


- GUESS !!

    # his/her drawings . Ala-ala running man gitu .. 
     # Guess me ? . Siap paper kena tepek kat dahi or pipi 

- Melaksanakan Sistem Buddies . :)


Guess ! siapa kartun lelaki itu .. ? :p



GROUP IKUT LAST DIGIT MATRIX NO


Alamak! picture atie  as unit aktiviti tak termasuk lak.. otokei ?! 

HASIL TEKA LUKISAN AHLI2 GROUP MEREKA .. The most interesting is farah guess lukisan ahlinya gambar org solat padahal itu adalah vernier calliper :P




SEKIAN TERIMA KASIH .. ^_^

P/S:gambar2 yg lain akan saya upload di group FB 




DARIPADA UNIT IT








4 comments:

SiTi RasHidAh said...

huwaaaa ~~~ rse b'slh kt haasif sbb kite org first kne lukis miro meter screw gauge ~~
sob3..lpe cmne nk lukis. ;D

aTiQaH said...

oittt... mane ak!!!
ps: x popular~~~ :|

diyana amir said...

maaf ye atie .. t kita amek pic atie banyak2 for the next programme *_^

x pe shihda .. boleh asah bakat for he next game :)

Miss Xyz said...

ohh, walaupun tak fham sgt, ni pasal art kan? ahaha, biasala bdak sekolah mcm saya ni apalah yg saya tahu..